fbpx

Teletreball a la Natura

Un oasi enmig del bosc perquè puguis treballar com si fossis a casa o a l’oficina. A només 40 minuts de Barcelona.

RESERVADESCOBREIX

Versatilitat Natural
5 Estrelles

Paratgea hem creat un espai que et permet connectar amb la natura sigui quina sigui l’activitat que vulguis fer, combinant l’encant rústic i natural de la nostra masia amb les millors comoditats.

Wifi Gratuït

Xarxa wifi d’alta velocitat, apta per a videotrucades.

Espais Privats i Compartits

Tria l’espai que millor s’adapti a la teva feina.

100% Flexible

Fes la teva reserva per un dia o més, amb possibilitat de dormir a Paratgea.

Paratgea Work from Nature

Un servei pensat per tots els que han de treballar des de casa o telemàticament i volen convertir el seu dia a dia en una experiència única. Aquí disposaràs sempre d’escriptori o taula, Wifi o Internet per cable, pantalles adicionals (subjecte a disponibilitat), cadira, impressora DinA4, tranquil·litat absoluta i fins i tot de llit si et vols quedar a dormir al nostre allotjament. A més tindràs aigua, cafès i tes il·limitats.

Un Paratge Únic per Connectar

I també per desconnectar. Ubicats a la serralada del Corredor-Montnegre, Paratgea viu envoltada de bosc. Des de casa nostre podràs començar excursions per tot el Parc Natural. A més estem a deu minuts del Montseny i a només 20 minuts de la costa del Maresme.

La Natura al Costat de Casa

A només 40 minuts amb cotxe de Barcelona i Girona, Paratgea està ubicada a Llinars del Vallès, a la zona del Baix Montseny. A més també s’hi pot arribar amb transport públic gràcies a la línia R2 de tren i t’oferim la possibilitat de recollir-te a l’estació (servei amb suplement).

Espais de Teletreball

Paratgea Work from Nature tenim espais per a totes les necessitats. Des d’habitacions privades, a sales compartides, i espais per a reunions. També pots aprofitar la nostra plaça per treballar a l’aire lliure.

Reserva a partir de 15€/dia

Emplena el següent formulari amb els dies que estàs interessat per reservar o si tens qualsevol dubte. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Més Paratgea

No només som un espai pel teletreball. A Paratgea també som allotjament turístic, un espai per a reunions i estades empresarials i un lloc on poder fer les teves celebracions al costat de la natura.