fbpx

Esdeveniments d'Empresa a la Natura

Un oasi enmig del bosc amb sales i espais preparats per a fer reunions o estades d’empresa. A només 40 minuts de Barcelona.

RESERVADESCOBREIX

Versatilitat Natural
5 Estrelles

Paratgea hem creat un espai que et permet connectar amb la natura sigui quina sigui l’activitat que vulguis fer, combinant l’encant rústic i natural de la nostra masia amb les millors comoditats.

Wifi Gratuït

Xarxa wifi d’alta velocitat, apta per a videotrucades.

Espais Professionals

Espais que s’adapten a les necessitats de la teva empresa.

100% Flexible

Fes la teva reserva per un matí, tarda o dies complets i nits.

Paratgea MICE

Som l’espai natural per les teves reunions o esdeveniments d’empresa. Aquí trobaràs sales flexibles i completament equipades; també podràs gaudir dels nostres espais exteriors en contacte amb la naturalesa per fer activitats de team building. T’oferim la possibilitat d’allargar la teva estada i fer ni a les nostres habitacions.

Un Paratge Únic per Connectar

I també per desconnectar. Ubicats a la serralada del Corredor-Montnegre, Paratgea viu envoltada de bosc. A més estem a deu minuts del Montseny i a només 20 minuts de la costa del Maresme.

La Natura al Costat de Casa

A només 40 minuts amb cotxe de Barcelona i Girona, Paratgea està ubicada a Llinars del Vallès, a la zona del Baix Montseny. A més també s’hi pot arribar amb transport públic gràcies a la línia R2 de tren i t’oferim la possibilitat de recollir-te a l’estació (servei amb suplement).

Espais Professionals

A Paratgea Green Business tenim espais per a totes les necessitats. Sales i espais per a reunions, presentacions i qualsevol classe d’activitat. També pots aprofitar la nostra plaça per treballar a l’aire lliure.

Fes la Teva Reserva

Emplena el següent formulari amb els dies que estàs interessat per reservar o si tens qualsevol dubte. Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Més Paratgea

No només som un espai natural per empreses. A Paratgea també som allotjament turístic, un espai per a teletreballar i un lloc on poder fer les teves celebracions al costat de la natura.